Ο δημοφιλής ζαχαροπλάστης και η γνωστή δημοσιογράφος βάζουν στο «μίξερ» όλα όσα αφορούν τη γλυκιά και την αλμυρή κουζίνα
ΓΕΥΣΗ
Θεματα
Podcast Μίξερ με την Ελένη Ψυχούλη και τον Στέλιο Παρλιάρο: Μαστίχα, η βανίλια της Ελλάδας
Resto
Ληνοβάτης, το ωραίο wine bistrot στην «Πλάκα» της Κηφισιάς
Κρασιά ήπιας παρέμβασης, γεύσεις από τη θάλασσα και live jazz
ΟΔΗΓΟΣ ΓΕΥΣΗΣ
Εστιατόρια
Κουζίνα
Περιοχή
VOICE CHOICE
Δες τα όλαΝΕΕΣ ΑΦΙΞΕΙΣ
Δες τα όλαTASTE POLICE
ΘΕΜΑΤΑ
Δες τα όλα
Resto
Νύχτες στο Trinidad του Κεραμεικού
Ένα νέο ασιατικό fusion εστιατόριο για νύχτες εξωτικές κι ονειρεμένες